Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Winkelpand te koop Eindhoven
  Alle winkelpanden in Eindhoven en omgeving
  Winkelpand te koop Eindhoven
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Winkelpand te koop Eindhoven

  Bent u op zoek naar een winkelpand te koop Eindhoven? We helpen u graag bij het vinden van een passende winkelpanden te koop in Eindhoven of omgeving. Eindhoven is een belangrijke technologie stad in het zuiden van ons land. Liggend aan de A2 en met een extreem goede bereikbaarheid per openbaar vervoer is de stad erg populair. Dagelijks vinden veel bezoekers hun weg naar Eindhoven. Niet alleen via het dichtbij gelegen Eindhoven airport maar ook studenten, mensen uit de regio en natuurlijk dagjes mensen die er een dagje tussenuit willen om bijvoorbeeld eens te gaan winkelen in Eindhoven. Het zoeken van een winkelpand te koop in Eindhoven is dus helemaal geen gekke gedachten. Gaat u zich in Eindhoven voor het eerst vestigen om uw business te starten? Juist op zoek naar een winkelpand in hartje Eindhoven om uw business uitbreiding te geven? Of wilt u als investering een winkelpand kopen in Eindhoven om deze te verhuren aan andere ondernemers? De mogelijkheden zijn eindeloos. Met een bruisend centrum trekt de stad immers al vele bezoekers die lekker even een dagje willen winkelen. Heeft u al een bepaald gedeelte van Eindhoven in gedachten voor het vinden van een winkelpand te koop in Eindhoven? Met de wijken Centum, Stratum, Tongelre, Woensel, Strijp en Gestel heeft u veel mogelijkheden. Zo zijn er in alle wijken leuke winkels te vinden en is het mogelijk dat u daar juist een expliciete doelgroep zult vinden. U ziet wel dat Eindhoven veel opties geeft aan u als winkelpand houder. Bekijk snel onderstaand voorbeeld en laat u meenemen in de mogelijkheden voor uw volgende stap.

  Winkelpand te koop in Eindhoven en omgeving

  Eindhoven staat bekend als de lichtstad. Deze naam heeft de stad niet te danken aan het enorme concern Philips maar aan een luciferfabriek. Deze had in het verleden een enorm aandeel in de werkgelegenheid van de regio. Maar ook vandaag de dag geeft Eindhoven licht. Veel ondernemende winkeliers hebben hun weg gevonden naar de stad. Grote merken in het centrum, supermarkten, boetieken en de meest uiteenlopende andere winkels kleuren het straatbeeld. Het vinden van een winkelpand te koop Eindhoven draagt wellicht bij aan uw toekomst. Gaat u liever op zoek naar een winkelpand in de omgeving van Eindhoven? Met Helmond, Best, Deurne, Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard en Waalre zijn er voldoende mogelijkheden. Elke plaats heeft zijn eigen kenmerken die kunnen helpen u een goede keuze te maken. Het mooie en gezellige Deurne bijvoorbeeld heeft een treinstation. Op loopafstand van het station zijn de winkels te vinden. Maar ook Geldrop en Veldhoven zijn klein, sfeervol en veel winkelende bezoekers uit de directe omgeving (en bedrijvigheid). Inwoners hebben immers hun favoriete winkels op loopafstand. Kies voor het natuurrijke Valkenswaard met ook weer veel lokale bezoekers en wandelaars die even een momentje nemen om bij te komen. Geldrop profiteert van de vele gevestigde bedrijven naast de inwoners en heeft een gezellig centrum met leuke winkels. Als laatste de grote steden Helmond en Best die elk ook een treinstation hebben. Bezoekers uit de steden zelf maar ook zakelijke bezoekers en studenten weten de weg maar al te goed te vinden. De steden zijn sfeervol en hebben elk hun bijzondere kenmerken. Ook het vinden van een winkelpand te koop in Eindhoven of omgeving is dus ideaal. We hopen u zo goed mogelijk te helpen.