Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Winkelpand te koop Rotterdam
  Alle winkelpanden in Rotterdam en omgeving
  Winkelpand te koop Rotterdam
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Winkelpand te koop Rotterdam

  Bent u op zoek naar een winkelpand te koop in Rotterdam? We helpen u graag bij het vinden van een passend winkelpand in Rotterdam of omgeving. Rotterdam is een grote stad in de provincie Zuid-Holland en staat bekend als havenstad. De stad staat in de top 10 van grootste havens ter wereld en dit zorgt dan ook voor veel werkgelegenheid. Rotterdam heeft ook veel iconen en bezienswaardigheden gekoppeld aan het verleden. De Erasmusbrug, de Willems brug, SS Rotterdam, Euromast, Lijnbaan, Kruiskade, de Markthal, Luxor theater, Hofplein, Coolsingel en o.a. natuurlijk de Koopgoot. Ook vele bedrijven en het prachtige station dragen bij aan de schoonheid van de stad. Het centraal station van Rotterdam verwerkt dagelijks vele reizigers. Studenten, inwoners, bezoekers, zakenmensen en natuurlijk toeristen die graag de stad komen bezoeken. Ze willen de stad verkennen en hier lekker een dagje vertoeven. Shoppen en de verschillende bezienswaardigheden bekijken. Ook het winkelende publiek kan zijn of haar dag goed vullen. Met de koopgoot, het centrum, de lijnbaan, kruiskade en nog veel meer zijn er de meest uiteenlopende winkels te vinden. Van grote ketens tot kleine en zeer bijzondere winkels. Bent u zelf op zoek naar een winkelpand te koop in Rotterdam om uw eigen business te beginnen? Wilt u juist een grotere winkel, uitbreiden met een nieuwe vestiging of verhuizen naar een andere locatie? Een winkelpand te koop Rotterdam is een mooie optie voor u als gerichte investering. Onderstaand presenteren we u graag een divers aanbod aan passende winkelpanden in de verkoop in Rotterdam en omgeving.

  Winkelpand te koop in Rotterdam en omgeving

  Iedereen is weleens in het mooie Rotterdam geweest. Een dagje naar het museum of als toerist in eigen land. Rotterdam bruist en heeft veel te bieden. Nu bent u begonnen aan een zoektocht naar een winkelpand te koop in Rotterdam en daar helpen we u graag bij. Heeft u al een idee waar u uw winkelpand zou willen vinden? De vele wijken en mogelijkheden maken dit al een knap lastige start. Vereenvoudig dit proces voor uzelf door een goede inventarisatie te maken van uw wensen en eisen. De locatie, de prijs en wellicht de wijk kunnen immers een belangrijke factor zijn voor uw te kopen winkelpand in Rotterdam. Met wijken als o.a. Delfshaven, Noord, Feijenoord, Prins Alexander, Botlek, Kralingen en Rozenburg is er veel te kiezen. Kies voor een winkelpand te koop in Rotterdam en 1 van deze wijken. Stuk voor stuk mogelijke bestemmingen waar uw doelgroep perfect te vinden is. Kijkt u liever wat rond in de omgeving van Rotterdam? Met Vlaardingen, Schiedam, Ridderkerk, Spijkenisse, Hellevoetsluis en Capelle aan den IJssel zijn er veel bijzondere plaatsen met elk hun eigen kenmerken. Profiteer van de vele winkelende bezoekers van haringstad Vlaardingen. Verkoop uw producten aan het winkelende publiek in het historische en ruim 10.000 jaar oude Spijkenisse. Shop in het groene Capelle aan den IJssel, maritiem en mooie Ridderkerk wat bekend staat om de scheepvaart of bezoek Hellevoetsluis met een rijksbeschermd stadsgezicht. Ook de omgeving van Rotterdam Heeft ontzettend veel opties te bieden. Laat uw winkelpand floreren in de juiste omgeving en laat u op deze pagina informeren door de vele mogelijkheden.