Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Winkelpand te koop Utrecht
  Alle winkelpanden in Utrecht en omgeving
  Winkelpand te koop Utrecht
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Winkelpand te koop Utrecht

  Bent u op zoek naar een winkelpand te koop Utrecht? Laat u meenemen met beschikbare winkelpanden te koop in Utrecht en omgeving. Utrecht is op verschillende manieren het centrum van ons land. Niet alleen ligt het redelijk centraal maar ook veel knooppunten hebben als tussenstation deze bijzondere stad in de gelijknamige provincie. Verschillende snelwegen waaronder bijvoorbeeld de A2 lopen langs de stad en ook per trein heeft Utrecht een uitstekende bereikbaarheid. Wist u dat Utrecht het belangrijkste station in Nederland is? Vele verbindingen lopen langs dit centrale knooppunt alle kanten van Nederland op. Zo vinden winkelende bezoekers makkelijk hun weg naar de stad. Ook zakelijke bezoekers kunnen makkelijk en snel reizen van en naar Utrecht. Een goede verbinding betekend ook bezoekers in de vorm van studenten, zakelijke bezoekers, dagjesmensen en toeristen. Wellicht dat dit ook de reden is van uw zoektocht naar een winkelpand te koop in Utrecht. Als een investering zodat u deze winkel kunt verhuren, als uitbreiding van uw merk, een verhuizing of misschien een winkelpand te koop Utrecht in een bepaalde wijk. De mogelijkheden zijn zeer divers. Wanneer u begint aan uw zoektocht kunt u het beste eerst een inventarisatie van uw wensen maken. Waar moet dit winkelpand aan voldoen? Wat is uw budget en welke wensen en/of eisen heeft u nog meer. We hopen u zo goed mogelijk te helpen met een divers aanbod aan beschikbare objecten. Laat u daarom meenemen in de mogelijkheden en bekijk onderstaand de beschikbare objecten in Utrecht of omgeving.

  Winkelpand te koop in Utrecht en omgeving

  Wanneer u op zoek gaat naar een mogelijk winkelpand te koop Utrecht kunt u veel kanten op. Heeft u een bepaalde wijk in gedachten? Een bepaalde doelgroep die u graag wil bereiken? Utrecht heeft veel te bieden. Heeft u een bepaalde wijk in gedachten? Met Oost, Leidsche Rijn, West, Overvecht, Zuid, Noordoost, Zuidwest, Noordwest, Vleuten en natuurlijk het populaire centrum zijn er voldoende opties. Vooral het centrum is de laatste jaren enorm in populariteit gegroeid. De romantische grachten, de enorme hoeveelheid aan leuke winkels, restaurantjes en andere bezienswaardigheden. Utrecht leeft en bruist! Maar we kunnen ons ook voorstellen dat de regio van Utrecht u kan boeien. De drukte van de stad wat ontlopen en gaan voor een stad in de omgeving van Utrecht. Met plaatsen als Houten, Hilversum, Zeist, Bilthoven, Vianen, Breukelen, Maarssen, De Bilt, Culemborg en Nieuwegein heeft u diverse opties die ideaal zouden kunnen zijn voor het vinden van een passend winkelpand te koop. Deze plaatsen hebben elk hun eigen kenmerken die kunnen bijdragen aan uw nieuwe winkelpand te koop in Utrecht of de regio. Wat te denken van het erg sterk groeiende Houten wat dicht tegen Utrecht aan ligt. Het natuurrijke Zeist met het gezellige centrum. Maar ook de wat kleinere maar toch sfeervolle steden als Vianen-Breukelen, Maarssen en De Bilt. Kies je liever voor een winkelpand in Nieuwegein of Culemborg? Ook deze steden heten u van harte welkom als (nieuwe) ondernemer. Laat u meenemen in de mogelijkheden in Utrecht en de sfeervolle omgeving. We hopen u met het aanbod op deze pagina zo goed mogelijk op weg te helpen.